Monikanavaisen kaupan koulutusohjelma

Haaveiletko omasta putiikistasi tai olet jo kaupan alan intohimoinen yrittäjä? Tai olet visuaalisen markkinoinnin tekijä ja haluaisit päivittää osaamistasi? Lähde mukaan inspiroivaan uuteen koulutusohjelmaan ja kehity monikanavaisen kaupan erikoisosaajaksi!

Täysin uudenlainen koulutuskokonaisuus antaa sinulle kyvykkyydet ja itsevarmuuden toimia monikanavaisen kaupan toimintaympäristössä. Huippukouluttajien inspiroivassa ohjauksessa pääset kehittämään vaikuttavia asiakaskokemuksia ja visuaalisia toteutuksia niin myymälässä, verkossa kuin SoMessa.

TUTUSTU KOULUTUSOHJELMAAN

Paikka

AJK Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

Ajankohta

1.2-10.6.2021

Opetuspäivät: 1.2, 17.2, 3.3, 18.3, 30.3, 13.4, 29.4, 11.5, 26.5, 10.6
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tutkinnon laajuus ja kesto 


12 opintopistettä
5kk - 10 lähiopetuspäivää ja itsenäistä etäopiskelua

Kouluttajat


Ilona Oksanen - Kaupan asiantuntija ja Retail suunnittelija
Johanna Souru - Brändisuunnittelija ja Art Director
Sami Sundberg - Digitaalisen kaupan valmentaja

Opetus

Mahdollisuus toteuttaa ns. hybridiopiskeluna, jolloin opiskelija voi halutessaan osallistua opetukseen myös etänä.

Hakuaika

Ilmoittautuminen koulutukseen on avoinna. Ohjelmaan valitaan 24 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.1.2021 

Hinta

2325€ sis. alv 24%

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Merita Ikonen
050 433 5969
merita.ikonen@ajk-jatkokoulutus.fi

Anniina Haavisto
050 433 5969
etunimi.sukunimi@ajk-jatkokoulutus.fi

Lataa koulutusohjelman tarkempi esite täältä!

LATAA ESITE TÄSTÄ!
Jätä yhteystietosi alle, niin voimme olla sinuun suoraan yhteydessä koulutuksen tiimoilta!
Hienoa! Olemme sinuun pian yhteydessä!
Oho! Jotain meni nyt vikaan. Kokeileppa uudestaan.
Yrittäjä

Olet kaupan alan yrittäjä tai haaveilet omasta kaupasta ja haluat kehittää omaa omnichannel brändiä ja sen kilpailukykyä

Visualisti

Työskentelet visuaalisen markkinoinnin parissa ja haluat päivittää kaupan alan ja visuaalisen työn osaamistasi sekä oivaltaa omat vahvuutesi tulevaisuuden monikanavaisen kaupan ammattilaisena

Kaupan tekijä

Haluat lisätä ammattitaitoasi monikanavaisen kaupan toimintaympäristössä sekä laajentaa olemassaolevaa työnkuvaasi vastaamaan paremmin alan vaatimuksiin.

ILMOTTAUDU MUKAAN NYT!
Kansainvälisen tason brändi- ja asiakaskokemuksia

Ensimmäisenä Suomessa, uusi Monikanavaisen kaupan ja Asiakaskokemuksen koulutusohjelma tarjoaa kaupan alan ja visuaalisen markkinoinnin ammattilaisille sekä yrittäjille inspiroivan näköalapaikan omnichannel kaupan maailmaan.

Brändi- ja retail kehityksen huippuosaajien innostavassa valmennuksessa, pääset päivittämään jo olemassaolevaa strategista, kaupallista sekä visuaalista osaamistasi vastaamaan kaupan alan nykypäivän sekä kansainvälisen tason vaatimuksia. 

Kaksi kertaa vuodessa starttaava koulutusohjelma toteutetaan AJK Jatkokoulutuksen ja retail toimisto WERK Retail Oy:n yhteistyössä ja ensimmäinen ryhmä aloittaa jo lokakuussa 2020.

Monikanavaisia konsepteja ja vaikuttavia visuaalisia toteutuksia

Koulutusohjelmassa opit lukemaan tulevaisuuden trendejä ja luomaan kilpailukykyisiä konsepteja monikanavaisen kaupan ympäristöön. Opit ymmärtämään verkkokaupan ja myymälärajapinnan toisiaan tukevan roolin nykypäivän kaupassa ja sen miten toimiva asiakaskokemus rakennetaan saumattomasti näiden ympärille. 

Pääset oppimaan miten vaikuttava brändi syntyy ja luomaan kaupallisia visuaalisia kokonaisuuksia. Verkkokaupan perusteiden ja eri kanavissa toteuttavien töiden kautta, voit tulevaisuudessa olla tehokas osa verkkokauppatiimejä ja laajennat omaa toimintaympäristöä fyysisen kaupan maailmasta myös digitaalisen kaupan puolelle.

Asiakasprojektien kautta toteutettavassa opetuksessa saat mukaasi niin osaamisen, työkalut kuin itsevarmuuden monikanavaisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Näin teoriasta tulee konkretiaa ja pääset hyödyntämään kaiken opiskelusisällön suoraan oman tai asiakasyrityksesi tarpeisiin.  

Koulutus antaa sinulle valmiudet rakentaa niin omaa brändiäsi ja monikanavaista kauppaa kuin vahvistaa omaa erikoisosaamistasi monikanavaisen kaupan työtehtäviä hakiessasi.

Mahdollistamme osallistumisen hybridiopiskeluna, eli opiskelija voi osallistua opetukseen niin lähi- kuin etäopetuksessa.

ILMOTTAUDU MUKAAN!

Huippuvalmentajat.

Ilona Oksanen
Retail suunnittelija

Ilona on rohkea retail suunnittelija ja strategi, joka auttaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä kaupan toimijoita löytämään todellinen potentiaalinsa muuttuvassa monikanavaisessa retailin kentässä.

“Nopeasti kasvava Suomen monikanavaisen kaupan ympäristö kaipaa ketterästi ja monialaisesti toimivia kaupallisia osaajia ja yrittäjiä, jotka osaavat toimia niin fyysisessä kuin digitaalisessa rajapinnassa.”

Johanna Souru
Brändisuunnittelija

Johanna on inspiroiva brändi- ja visuaalisen suunnittelun ammattilainen. Johannan luotsaama Studio Souru luo vaikuttavia brändistrategioita ja vahvoja markkinointimateriaaleja yrityksille, jotka haluavat erottua. 

“Jokaisella visuaalisella toteutuksella on valtava merkitys brändin vaikuttavuuteen. Siksi vahva visuaalinen osaaminen onkin avainasemassa monikanavaisten brändikokemusten luonnissa.”

Sami Sundberg
Digitaalisen kaupan valmentaja

Sami on digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan maailman rautainen tekijä ja valmentaja. Sami tuo mukaan hyvin ruohonjuuritason ymmärryksen menestyksekkään verkkokaupan kehityksestä. Päätyönään Sami työskentelee konsultti ja digisuunnittelutalo Crasmanilla. 

“Digitaalinen kauppa on tulevaisuuden menestyksen mittari ja mahdollistaa mieletöntöntä kilpailukykyä niin työelämässä kuin liiketoiminnassa.”

KYSY LISÄÄ KOULUTUKSESTA

Uusimmat artikkelit blogissa

LISÄÄ RETAIL INSPIRAATIOTa