Werk.

WERK syntyi intohimosta luoda visuaalisesti erityislaatuisia, asiakkaan odotukset ylittäviä kaupan kokemuksia. 

Saumattomien kaupan konseptien ja ketterien visuaalisten toteutusten kautta vahvistamme asiakkaidemme tulevaisuuden kilpailukykyä sekä tuomme uutta draivia ja osaamista niin myymälä- kuin pääkonttoritiimeihin.

“Ostamisen psykologia on muuttunut ja
kuluttajien ostopäätöksiä ohjaavat brändien kyky tarjoilla toimivia myymälöitä ja verkkoa yhteensitovia asiakaskokemuksia.“

Ilona Oksanen, Retail Designer & perustaja

Lähestymistavassani yhdistyy aina laadukkaiden visuaalisten toteutusten ja tuloksellisuuden balanssi. Kansainvälisen muotikaupan taustani ja aito tekemisen meininki, saa minut puskemaan asiakkaideni rimaa rohkeasti korkeammalle.
  
Roolini onkin mahdollistaa asiakkailleni parhaat mahdolliset tulevaisuuden toimintavalmiudet monikanavaisen kaupan kenttään niin myymälässä kuin digitaalisen kaupan kanavissa.

Design Driverit.

Ole rohkea.

Inspiraatio ei synny varmasta, vaan rohkeudesta kokeilla.

Välitä.

Näe vaivaa ja näytä se.
Keskinkertaisuus latistaa.

Enemmän.

Älä haaskaa.
Tehosta olemassaolevaa.

Lue lisää miten rakennamme menestyksekkäitä asiakaskokemuksia!

LISÄÄ PALVELUISTA

Asiakaskokemuksia.

"Yhteistyö Ilonan kanssa on mahdollistanut meidän retail tiimillemme aivan uutta ja raikasta näkökulmaa, draivia ja inspiraatiota VM-työn ja koko Suomen retail kentän kehityksessä."

Anu Kattilakoski -
VM Manager, Fiskars Finland Group

"Ilonan kehittämä uusi Sovella konsepti, kokonaisvaltainen visio ja WERK:n koko luovan kollektiivin oivallukset ja raikas uusi näkemys olivat meidän koko tiimille äärimmäisen arvokkaita."

Elsa Sinjaga - Markkinointipäällikkö, Sovella

"Yhteistyö Ilonan kanssa oli äärimmäisen helppoa ja vaivatonta. Pysyimme täysin sekä budjetissa, että aikataulussa ja tietenkin mikä parasta, lopputuloksena pop up toteutukset niin ikkunaan kuin myymälöihin olivat upeita!"

Samuli Jokinen -
Selected Brands Nordic

Lue lisää mahtavista asiakastarinoistamme!

KAIKKI PROJEKTIT

Luova Kollektiivi.

Luova kollektiivimme koostuu monikanavaisen asiakaskokemuksen suunnittelun parhaimmista erikoisosaajista ja intohimoisista yrittäjistä. Yhteistyökumppanien verkostomme mahdollistaa laajojenkin projektikokonaisuuksien ketterän ja korkeatasoisen toteutuksen.

Omnichannel retail & Digimarkkinointi

Vaikuttavaa brändisuunnittelua

"Ilonan näkemyksellinen esiintyminen haastoi retail-alan toimijat näkemään saumattoman omnichannel-asiakaskokemuksen mahdollisuutena tuoden esiin myös muutoksen välttämättömyyden."

ota yhteyttä

Retail Sparraus
30min.

Hei sinä kauppias tai palveluyrittäjä!  

Kaipaatko raikasta näkökulmaa oman kaupan kilpailukyvyn varmistamiseksi? Tarjoamme nyt mahdollisuuden täysin maksuttomaan 30min Retail Sparraukseen!

VARAA OMA AIKASI

Retail Sparraus
30min.

Hei sinä kauppias tai palveluyrittäjä!  

Onko poikkeustilanne vienyt fokuksen ja kaipaat raikasta näkökulmaa oman kilpailukyvyn varmistamiseksi? Tarjoamme nyt mahdollisuuden ilmaiseen 30min Retail Sparraukseen!

VARAA OMA AIKASI