Hyvästä ideasta mainioksi konseptiksi - Innovaatiosetelillä potkua liiketoiminnan kasvuun

February 25, 2021
 | 

Business Finland on avannut uudelleen Innovaatiosetelin haun ja nyt myös WERK on yksi Innovaatiosetelin virallisista palveluntarjoajista. Kasasimme alle useimmin kysytyt kysymykset Innovaatioseteliin hakuun liittyen ja kuinka voimme yhdessä viedä uutta ideaasi pöytälaatikosta kohti toteutusta!


Mikä on Innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on Business Finlandin tukimuotoinen rahoitus pienille ja keskisuurille suomalaisyrityksille liiketoiminnan kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Sen tavoite on mahdollistaa uusia avauksia kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan pariin. 


Innovaatioseteli on 6200 euron arvoinen (5000 € + alv.). Innovaatiosetelissä on 1000 € + alv. omarahoitusosuus (riippumatta projektin koosta), joka maksetaan suoraan palveluntuottajalle.


Voit tutustua Innovaatioseteliin tarkemmin täällä.

Mihin Innovaatiosetelin voi käyttää?

Innovaatiosetelillä yritys voi ostaa ulkopuolista asiantuntijaosaamista uuden kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavan uuden palvelu- tai tuotekonseptin kehittämistä varten. 


Innovaatiosetelin virallisena palveluntarjoajana, me WERKillä autamme sinua rikastuttamaan pientä kytevää ideaa nopeasti, validoimaan uusia tuote- ja palveluideoitasi ja tuomaan ideasi näkyväksi! 


Miksi Innovaatioseteliä kannatta hakea?

Innovaatioseteli on ketterä tapa viedä uusi liiketoimintaidea kytevästä ajatuksesta näkyväksi konseptiksi. Saat meidän asiantuntijanäkökulman ja suunnittelun tuotekehityksen tueksi vähäisellä 1000€+ alv. omavastuuosuudella. 


Miten Innovaatioseteliä käytetään?

1. Hakukriteerien tarkistus

Ota meihin ensin yhteyttä niin voimme käydä läpi tarpeenne hankkeelle sekä Business Finlandin Innovaatiosetelille asettamat hakukriteerit.

2. Hakemuksen jättö 

Kun olemme yhdessä varmistaneet, että kriteerit täyttyvät, voit jättää hakemuksen suoraan Business Finlandin asiointipalvelussa. Hakemus on kevyt täyttää ja vie parhaimmillaan aikaa vain puolisen tuntia. Hakemuksessa kerrotaan lyhyesti yrityksestä, ideasta jolle seteli haetaan sekä hankkeen sisällöstä.

3. Myönteinen päätös

Myönteisen päätöksen jälkeen (noin kaksi viikkoa) rahoitus tulee hyväksyä päätöksen mukana tulleiden ohjeiden mukaan, jonka jälkeen solmimme hankkeesta toimeksiantosopimuksen ja laskutamme sinulta 1000€+alv. omavastuuosuuden. 

4. Hankkeen toteutus

Näin pääsemme itse asiaan ja toteuttamaan hanketta menestyksekkäästi!

5. Loppuraportti

Kun projekti on toteutettu, yrityksen tulee täyttää kevyt raportti hankkeesta Business Finlandille. Loppuraportin toimittamisen jälkeen lähetämme 4000€ + alv. loppulaskun hankkeesta Business Finlandille. 


Onko yrityksenne hakemassa Innovaatioseteliä?

Kun haluat käydä kanssamme läpi täyttääkö hankkeenne Innovaatiosetelin hakukelpoisuutta tai sinulla on muuta kysyttävää voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun pikimiten yhteydessä!


What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Ota yhteyttä!
Olen kiinnostunut hakemaan Innovaatioseteliä
OTA YHTEYTTÄ
Hienoa! Olemme sinuun pian yhteydessä!
Oho! Jotain meni nyt vikaan. Kokeileppa uudestaan.
Ota yhteyttä!
Minua kiinnostaa
OTA YHTEYTTÄ
Hienoa! Olemme sinuun pian yhteydessä!
Oho! Jotain meni nyt vikaan. Kokeileppa uudestaan.
takaisin blogiin