Retail Sparraus
30min.

Hei sinä kauppias tai palveluyrittäjä!  

Kaipaatko raikasta näkökulmaa oman kilpailukyvyn varmistamiseksi? Tarjoamme nyt mahdollisuuden täysin maksuttomaan 30min Retail Sparraukseen!

VARAA OMA AIKASI

Retail Sparraus
30min.

Hei sinä kauppias tai palveluyrittäjä!  

Kaipaatko raikasta näkökulmaa oman kilpailukyvyn varmistamiseksi? Tarjoamme nyt mahdollisuuden täysin maksuttomaan 30min Retail Sparraukseen!

VARAA OMA AIKASI
Mitä?

Kartoittamme ketterästi liiketoimintasi hyödyntämätöntä potentiaalia ja saat uutta näkökulmaa ja draivia verkossa sekä kivijalassa toimivan kaupan tai B2C palveluliiketoiminnan kehitykseen.

Miten?

Videopuhelun aikana käymme tehokkaasti läpi eri kaupan ja sosiaalisen median kanavasi ja ideoimme yhdessä nopeita ja ketteriä jatkon toimenpiteitä omnichannel kauppaasi varten.

Kenelle?

Olet yrittäjä itse tai kaupan tekijä ja otat ensi askeleitasi digitaalisen kaupan parissa tai koet etsiväsi omaa polkuasi monikanavaisen kaupan maailmassa. Tai saatat yksinkertaisesti hakea omaan kauppaasi (ja päähäsi) niin draivia kuin asiakasvirtaa.

Ota kick-start kauppasi kehitykseen
ja varaa oma paikkasi nyt!

Voit varata sinulle parhaiten sopivan ajan helposti yllä olevasta varauskalenterista.

Lisätiedot ja ohjeet valmistautumisesta saat varauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi.

*Huom! Saattaa odottamattomasti lisätä asiakasvirtaa ja uskoa tulevaan. Nautittava varoen.

KYSY LISÄÄ

Sparrailu-kokemuksia.

"Mahtavaa yhteistyöprojekti oman verkkokaupan ketterään kehitykseen syntyi Retail Sparrauksen hedelmänä!

Tästä me noustaan kriisin voittajaksi! Kiitos Ilona!"

Snejana Eskelinen - Vino Amore
Viiniexpertti, verkkokauppias,
yrittäjä
www.vinoamore.fi

"Retail Sparraus auttoi meitä kohdentamaan kehitystoimia oikeille osa-alueille ja saimme monta uutta ideaa mistä lähteä parantamaan verkkokauppamme asiakaskokemusta. Suosittelen kaikille, etenkin verkkokaupan parissa toimiville. Ilonan aurinkoinen persoona tuli lisäbonuksena, kiitos avusta!"

Sanni Pennanen - Keli Clothing verkkokauppias, yrittäjä,
www.keliclothing.fi

"Lähdin mukaan saadakseni ideoita ja uusia näkökulmia - mitä asioita kehittää lisää ja mihin keskittyä juuri nyt? Sain monta hyödyllistä vinkkiä ja oivalsin tärkeyden luottaa omaan näkemykseen ja resursseihin enemmän.

Vaikka aika oli lyhyt, ehdimme käydä läpi monta tärkeää asiaa sekä se, että sparrailu oli tosi luontevaa ja rentoa. Voin lämpimästi suositella!"

Jonna Raikamo - Lordagshop
kauppias, yrittäjä
www.lordagshop.fi

"Promises kept. Ilona is a morning person and I was so lucky to benefit from her creative intelligence this morning.

I got off the phone with a refreshed perspective on my creative business, a new strategic development and very concrete next steps! All that while having coffee and fun. Kiitos paljon Ilona!

Marie Sand - artist
www.mariesand.com

"Suuri kiitos Ilona sparrauksesta!

Siinä kiteytyi moni pohtimani asia ja mielestäni on todella tärkeää saada objektiivista kuvakulmaa alan ammattilaiselta oman yritystoiminnan kehittämiseen."

Oona Ritari- Mioona Design
verkkokauppias, yrittäjä,
www.mioona.fi

"Ilonan tarkkanäköisessä sparrauksessa minulle selkeni uusia näkökulmia myyntini digitalisaatioon liittyen. Sain uusia ajatuksia ja ideoita miten kehittää asiakaspolkua kokonaisvaltaisemmin ja tehokkaammin omalle liiketoiminnalleni sopivalla tavalla."

Henrika Tonder - Brainboost
Life & Performance Coach
wwwbrainboost.fi

Lue muista mahtavista asiakastarinoistamme!

KAIKKI PROJEKTIT

Uusimmat artikkelit blogissa

LISÄÄ RETAIL INSPIRAATIOTa