Tarjoamme ILMAISEN 30min Retail Sparrauksen tuomaan fokusta monikanavaisen kaupan tehostamiseen poikkeustilan aikana.
VARAA OMA AIKASI
Tarjoamme ILMAISEN 30min Retail Sparrauksen
tuomaan fokusta monikanavaisen kaupan tehostamiseen poikkeustilan aikana.
VARAA OMA AIKASI
TUTUSTU PALVELUIHIN

Retail Sparraus
30min.

Hei sinä kauppias tai palveluyrittäjä!  

Onko poikkeustilanne vienyt fokuksen ja kaipaat raikasta näkökulmaa oman kilpailukyvyn varmistamiseksi? Tarjoamme nyt mahdollisuuden täysin maksuttomaan 30min Retail Sparraukseen!

VARAA OMA AIKASI

Retail Sparraus
30min.

Hei sinä kauppias tai palveluyrittäjä!  

Onko poikkeustilanne vienyt fokuksen ja kaipaat raikasta näkökulmaa oman kilpailukyvyn varmistamiseksi? Tarjoamme nyt mahdollisuuden ilmaiseen 30min Retail Sparraukseen!

VARAA OMA AIKASI

Workshop
& Keynote.

Ilonan inspiroivat ja herättelevät työpajat ja puheenvuorot rohkaisevat kaupan alaa kohti tulevaisuutta ja retailin seuraavaa lukua!

Vahvasti visuaalisten ja energisten puheenvuorot herättelevät kuulijoita muuttuneeseen kaupan markkinaan ja tuovat raikasta uutta näkökulmaa kaupan konsepteihin ja mieleenpainuvien saumattomien asiakaskohtaamisten kehittämiseen.

Nyt saatavana myös huippulaatuisina webinaareina!

Pyydä tarjous

Draivia, inspiraatiota
ja kilpailukykyä!

Ilonan inspiroivat ja herättelevät puheenvuorot rohkaisevat kaupan alaa kohti tulevaisuutta ja retailin seuraavaa lukua.

Ilonan vahvasti visuaalisten ja energisten puheenvuorojen tavoitteena on herätellä kuulijoitaan muuttuneeseen kaupan markkinaan ja tuoda raikasta uutta näkökulmaa kaupan konsepteihin ja mieleenpainuvien monikanavaisten asiakaskohtaamisten kehittämiseen.

Pyydä tarjous