Amos Rex Shop

VM-Workshopista draivia kivijalan myyntiin ja asiakaskokemukseen

#VM-koulutus #asiakaskokemus #ikkunainstallaatio

Asiakkaiden tarpeet ja arvomaailma kaupan kohtaamisissa ovat muuttuneet merkittävästi, jonka vuoksi kaupan visuaalisilta kokemuksilta vaaditaan koko ajan enemmän ja enemmän. Ostamisen psykologian muovautuessa vahvemmin kokemuslähtöiseksi, tarinankerronta ja tematiikka nousevat erityisen tärkeään rooliin myös myymäläkokemuksessa.

Museokauppojen maailmassa myös Helsingin Lasipalatsin Amos Rex museossa, tarinan ja näyttelykokemuksen jatkuvuus Amos Rex Shopin puolella onkin erityisen tärkeässä osassa. Myyntiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen haettiin uutta boostia WERK:n osallistavien VM-Workshopien kautta. Niiden kautta Amos Rex Shopin myymälän koko olemus sai tiimin käsittelyssä uutta ryhtiä, esillepanot selkeyttä sekä parempaa fokusta.

VM-Workshopien tavoitteena on luoda inspiraatiota myymälähenkilökunnan päivittäiseen tekemiseen, jättää tiimiin mahdollisimman paljon uutta visuaalista osaamista ja rohkeutta sekä tuoda vahvaa tuloksellista otetta myymälän visuaalisen ilmeen jatkuvaan uudistamiseen. WERK:n VM-workshopien kautta uutta draivia eivät saa vain myymälän visuaalinen ilme vaan koko myymälätiimi.

Koulutuksen yhteydessä Lasipalatsin ikkunaan paraatipaikalle rakennettiin vieraita ilahduttanut Magritte-aiheinen interaktiivinen ikkunainstallaatio, jossa vieraat saivat kuin hypätä sisään Magritten maalauksiin. Ikkunainstallaatio saikin monia vieraita jakamaan kokemuksiaan Amos Rex Shopissa sosiaalisen media kanavissaaan.

“Tuloksellinen visuaalinen markkinointi on yksi tehokkaimmista ja ketterimmistä keinoista vaikuttaa myymälän yleisilmeeseen, positiivisen asiakaskokemukseen ja myynnin tuloksiin.”

Amos Rex Shopin VM-workshopit ovat tuoneet myös upeita myynnillisiä tuloksia ja suoraa euromääräistä myynnillistä vaikutusta on mitattu huikeat +23% koulutusten jälkeen.

Kysy lisää VM-koulutuksista

Lisää samankaltaisia projekteja

Kaikki projektit