Fiskars Group

Tuloksellinen visuaalinen markkinointi -
myymälän tavoitteellista visuaalista kehitystä

#Visual merchandising-koulutus #VM-strategia #Myymäläkehitys

Myymälän visuaalinen markkinointi on jokaisen retailin kentässä toimivan brändin asiakaskokemuksen niin sanottu viimeinen maili. Inspiroivat ja selkeät visuaaliset esillepanot johdattelevat asiakasta niin tarinankerronnan kuin vahvan myynnillisen viestin siivittäminä.

Retail yhteistyön tavoitteina Fiskars Finland Group VM ja kenttätiimien kanssa on ollut visuaalisuuden ja tuloksellisuuden balanssin jalkauttaminen jokapäiväiseen myymälän toimintaan.

VM-työn pitkän tähtäimen strategian ja Retail Coachingin suunnitelmia on jalkautettu Iittalan, Arabian ja Fiskarsin myymälöiden päivittäiseen toimintaan Tuloksellisen Visuaalisen Markkinoinnin - koulutusten kautta. Teoriasta sekä vahvasta osallistavasta sisällöstä koostuvat koulutukset ovat keskittyneet moniin myymäläkentän visuaalisiin ja myynnillisen työn haasteisiin.

VM-Koulutuksen sisältöä:
  • Visuaalisen asiakaskokemuksen analysointi
  • Kaupan KPI:t ja niiden vaikutus VM-työssä
  • Money Mapping-työkalu
  • VM-roolitus ja raportoinnin prosessit

Tuloksellisen Visuaalisen Markkinoinnin - koulutusten kautta niin pääkonttori kuin kentän tiimit ovat saaneet lisää avoimuutta, uutta näkökulmaa ja rohkeutta esillepanojen rakentamiseen. Konkreettiset työkaluja ja uudet prosessit esillepanojen seurannassa mahdollistavat proaktiivisempaa myynnin työskentelyä, tuloksellisempia esillepanoja ja tottakai kokonaisvaltaisesti parantunutta asiakaskokemusta.

Yhteistyö Ilonan kanssa on mahdollistanut tiimillemme aivan uutta ja raikasta näkökulmaa, draivia ja inspiraatiota Fiskars Finland Group:n VM-työn kehityksessä. VM-Coachina Ilona on tuloshakuinen sparraaja, jonka tietotaito on auttanut näkemään tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Tuloksellisen VM-työn koulutuksen opit ja muut uudet työkalut olemme jalkauttaneet koko Suomen myymäläkenttämme toimintaan hienoin tuloksin. Ilona on meille jatkossakin arvokas strateginen kumppani nopeasti muuttuvassa kaupan markkinassa.

Anu Kattilakoski,
VM Manager, Fiskars Finland Group
Kysy lisää koulutuksista!

Retail workshopit & keynote puheenvuorot

Draivia, inspiraatiota
ja kilpailukykyä!

Ilonan inspiroivat ja herättelevät puheenvuorot rohkaisevat kaupan alaa kohti tulevaisuutta ja retailin seuraavaa lukua.

Ilonan vahvasti visuaalisten ja energisten puheenvuorojen tavoitteena on herätellä kuulijoitaan muuttuneeseen kaupan markkinaan ja tuoda raikasta uutta näkökulmaa kaupan konsepteihin ja mieleenpainuvien monikanavaisten asiakaskohtaamisten kehittämiseen.

Pyydä tarjous

Lisää samankaltaisia projekteja

Kaikki projektit