Erikoisliikenainen asialla!

September 24, 2018
 | 
Ilona Oksanen

Helsinki Design Week on tältä erää taputeltu, joka oli kertakaikkisen upea kokonaisuus jälleen kerran. Viikko oli täynnä upeita kohtaamisia ja intohimo suunnitteluun ja omaan työhön on ollut vahvasti tapetilla. On puhuttu estetiikasta, leikkimisestä, datasta ja tulevaisuudesta. Kauden väreistä ja samalla tulevaisuuden dystopiasta.


Mutta merkityksellisyys ja intohimo kumpuaa tuon mietteiden ja muistiinpanojen sekamelskan yli omissa ajatuksissa. Yhdelle se on taide, toiselle tanssi, toinen hakee balanssia kukkien sidonnasta. Jokaisella meillä kun on se oma intohimo joka saa vatsanpohjan perhoset hereille! Töiden temmellyksessä tosin huomaan välillä unohtavani muistuttaa myös itselleni oman intohimoni syntysijoja ja kaikkea sitä mistä ja miksi syntyy WERK. Siksipä siis haluan esitellä itseni ja intohimoni niin aidosti kuin pystyn!


Minä olen Ilona, ’Erikoisliikenainen’ ja yrittäjä WERK:n taustalla. Intohimoni on syntynyt vuosien saatossa ja tuntuu muuttuvan muotoaan jatkuvasti. Mutta kaiken takaa aina nousee palo luoda mieleenpainuvia kaupan kokemuksia.


Kokemuksia, jotka kutkuttavat vatsan pohjaa, saavat suun kaartumaan herskyvään hymyyn ja silmät sulkiessa saavat kaikki aistit luomaan lapsenomaisia utopiaa. Fyysisen ja digitaalisen maailman yhteen nivottuja kohtaamisia joissa on jotain erikoislaatuista ja uniikkia - ja aina visuaalista. Hetkiä, jotka mahdollistavat pienen paon todellisuudesta ja ehkäpä vievät ajassa taaksepäin, muistoihin.


Koska meillä kaikilla kuuluu olla nykyään titteli, ja kuten varmasti arvaatte yrittäjällä niitä on todella monia, yritän kertoa mitkä saappaat minulle sopivat parhaiten. Se olisi sitten kai se konseptisuunnittelija, tai retail strategi ja graafikko kun sille päälle satun. Jopa ehkä piiloutunut kuvittaja ja intohimoinen askartelija. Ja kuten huomaatte, kynäkin pysyy kädessä. Minusta parhaat jutut syntyy huumorilla ja leikkisyys kuuluu homman luonteeseen. Ujoudestani johtuen valitsin tuohon ylle mielestäni kolme parasta oma-kuvaa. Minusta kaikki on mahdollista kun vain päättää ja siksi minussa asuu kaupungin ehdottomasti kovin haaveiliija.


Tällä hetkellä etsin seuraavaa intohimo projektiani! Ilmianna siis upea ja rohkea kaupan toimija, jolta kaupan murroksessa oma polku on ehkä kadoksissa, mutta usko omaan tekemiseen ja palo muuttaa suuntaa on kova! Verkkokauppa saattaa pelottaa ja myymäläkin on kokenut parhaat päivänsä. Tai ehkäpä tuote on hallussa, mutta maailma sen ympärillä odottaa vielä luomistaan? Voisiko meidän yhteisestä projektista tulla mun seuraava intohimo ja sinun kaupan tarina ja tulevaisuus?What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Ota yhteyttä!
Olen kiinnostunut hakemaan Innovaatioseteliä
OTA YHTEYTTÄ
Hienoa! Olemme sinuun pian yhteydessä!
Oho! Jotain meni nyt vikaan. Kokeileppa uudestaan.
Ota yhteyttä!
Minua kiinnostaa
OTA YHTEYTTÄ
Hienoa! Olemme sinuun pian yhteydessä!
Oho! Jotain meni nyt vikaan. Kokeileppa uudestaan.
takaisin blogiin