Freebies.

Me luomme mieleenpainuvia retailin konsepteja ja saumattomia asiakaskokemuksia.

Syvenny retailin erikoisosaamiseen ja vaikuttavien asiakaskohtaamisten luomiseen ladattavien oppaidemme kautta.

Lataat sisällöt helposti sähköpostiisi!

Mitkä ovat Saumattoman Asiakaskokemuksen rakennuspalikat? Ja kuinka päästä käsiksi parantuvasta asiakaskokemuksesta syntyvään liiketoiminnan hyödyntämättömään potentiaaliin?

Saumaton Asiakaskokemus - Opas

Syvenny Omnichannel Retail-kokemusten maailmaan tunnistamamme 7 tärkeimmän asiakaskokemuksen osa-alueen kautta. Opas tarjoilee konkreettisia ohjeita niin pienille kuin suurille vähittäiskaupan toimijoille kuinka suunnitella ja toteuttaa menestyksekkäitä Saumattomia Asiakaskokemuksia kuluttajakaupassa.

Lataa opas sähköpostiisi!
Kiva kun latasit oppaamme!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Case: MIAM Clothing

Saumattomasta Asiakaskokemuksesta uutta boostia omnichannel kaupan toteutuksiin

Toteutimme täysin uudenlaisen Saumattoman Asiakaskokemuksen Auditoinnin muotibrändi MIAM:lle, jossa napakka prosessi selkeyttää saumattoman asiakaskokemuksen nykytilan sekä luo selkeät prioriteetit ja next stepit omnichannel kaupan suunnittelulle ja toteutukselle.

Lue case

Näin auditointi etenee

Asiakasymmärrys

Asiakashaastattelun lisäksi lähtötilanne kirkastetaan hyödyntämällä myynnin- ja markkinoinnin dataa läpi kaupan eri kanavien ja koko ekosysteemin.

Omnichannel Analyysi

Digitaalisten kanavien analyysin ja Mystery Shopping visiitin kautta kartoitimme saumattoman asiakaskokemuksen nykytilan ja asiakkaan hyödyntämättömän potentiaalin omnichannel kaupassa.

Raportointi

Omnichannel Dashboard kertoo asiakkaalle kokonaisarvosanan saumattoman asiakaskokemuksen nykytilasta, tuo esiin selkeästi kiteytetyt havainnot sekä konkreettiset ehdotukset kehityskohteista ja toteutuksista.

PYYDÄ TARJOUS

WOW* blogi.

Hyppää mukaan WERK:n inspiroivaan maailmaan! Blogista löydät retailin inspiraatiota, asiakaskokemuksen insightseja, tulevaisuuden visiota ja upeaa visuaalista kaupan teatteria!

tule inspiroitumaan
KAIKKI ARTIKKELIT