Sovella

Konseptikehityksestä
uutta puhtia kuluttajakauppaan

#Brändikonsepti #Visuaalinen ilme #Kuvatuotanto

Kodin säilytysjärjestelmiin erikoistunut Sovella on brändi, jonka tuotteita on asustellut monen suomalaisen kodin liukuovien takana jo kuuden vuosikymmenen ajan. Varmistaakseen brändin tulevaisuus myös nuorempien kuluttajien keskuudessa, oli Sovellan aika pudistella vanhan brändin pölyt harteiltaan ja ‘tulla rohkeasti ulos kaapista’ näkyväksi osaksi suomalaisten koteja. 

Kokonaisvaltaisen konseptikehityksen kumppanina Sovellalle luotiin uusi visio ja strategia, visuaalinen ilme sekä katalogikonsepti.

Uusi kuluttajaprofilointi, joka vastaisi paremmin modernin kodin sisustajan tarpeita ja sen kuvallinen konsepti synnyttivät tarinat viidestä suomalaisesta kodista ja Sovellan kahdesta nokkelasta palasta näiden ihanien aarteiden raamina. Brändi-ilmeen ryhtiliike ja uusi tarinankerronta ilmentyi tuotekatalogin sisältö- ja visuaalisen konseptin kautta.

Osana uudistuksen luovaa tiimiä, kuvatuotannon suunnittelun ja luovan toteutuksen partnerina toimi WERK:n luovan kollektiivin Johanna Souru ja valokuvauksesta vastasi Eemeli Linna.

“Kahdesta nokkelasta palasta syntyvät ajattomat raamit kodin aarteille, jotka kestävät niin aikaa kuin kulutusta. Nöyrä ja aina muuttuva rakenne jonka suorista linjoista yhdistyy reipasta pohjoismaista muotokieltä.”

Ilonan kehittämä uusi Sovella konsepti, kokonaisvaltainen visio ja WERK:n koko luovan tiimin oivallukset ja raikas uusi näkemys olivat meidän koko tiimille äärimmäisen arvokkaita. Emme saaneet vain uutta Sovellaa - saimme kaupan päälle aivan uudenlaista draivia omaan tekemiseen. Alusta asti oli selvää, että meille erittäin merkityksekäs projekti oli myös yhtä merkityksekäs Ilonalle, joka vahvisti luovaa yhteistyötä ja luottamusta läpi projektin.

Uusi kuvallinen ilme on avannut meille myös täysin uusia mahdollisuuksia retailin, messujen ja sosiaaliseen median markkinoinnin suhteen. Jatkamme innolla uuden Sovellan työstämistä ja brändin seuraavaa 100-vuotta suomalaisten kodeissa!

Elsa Sinjaga - Markkinointipäällikkö, Sovella
Ota yhteyttä!

Lisää samankaltaisia projekteja

Kaikki projektit